TOPAS - cestovná kancelária

Vyžiadajte si konkrétnu ponuku zájazdu.

055/62 589 69
0905 347 527

Recenzie Hotelov

Skvelý týždeň na Kréte

Lokalita a názov hotela
Krajina: Grécko
Destinácia: Kréta
Hotel: Agrabella
Údaje o recenzentovi
Meno / prezývka: Katarína
Vek: 41-50
Zloženie cestujúcich: sám/sama
Termín pobytu: 07/2022
Hodnotenia
 

Váš celkový dojem
V prvom rade veľké ĎAKUJEM CK Topas za rýchle a profesionálne jednanie pri bookingu a výbere zájazdu. Žiaľ, na Slovensku ešte stále nie je samozrejmosťou, aby ste ľuďom aj v turistickom ruchu, či pri odbavení na letisku, nepripadali zvláštna, ak sa rozhodnete vycestovať na dovolenku sama. Väčšina CK nemá ani prispôsobený vyhľadávač, či cenovú kalkuláciu pre 1osobu, v ponuke žiadne single room a pod...
A teraz k samotnej dovolenke....Bola úžasná. Užila som si Hersonissos, ale i atmosféru Heraklionu, históriu Knossosu, plavbu na Gramvousu i Balos a splnený sen Elafonisi....

 

Poloha hotela a jeho okolie
Rozhodla som sa pre hotel Agrabella a nemohla som si vybrať lepšie. Nachádza sa v turisticky veľmi obľúbenej a rušnej destinácii Hersonissos, na severnom pobreží, cca 25km od Heraklionu.
Poloha hotela vynikajúca, nie je to síce prvá línia plážových hotelov, ale ideálna na typ dovolenky, ktorú som chcela, keď máte v pláne podniknúť a vidieť viac, než len hotel a rezort. Blízko centra, pláže i autobusej dopravy, či pick-up pointov na denné výlety.

 

Ubytovanie
Agrabella je *** hotel, izby sú zariadené jednoducho a účelovo, orientovaný na klientov, ktorý necestvujú za luxusom, ale hľadajú predovšetkým príjemne, čisté a pohodové prostredie.
Jednoduchosť zariadenia izieb mnohonásobne vyvážená ochotou a srdečnosťou personálu. Všetci stále s úsmevom, skvelou energiou a pripravení vyhovieť a pomôcť.

 

Stravovanie
V cene som mala raňajky, výber i kvalita zodpovedá ***štandardu. Raňajky sú podávané od 7:30 a keďže som niektoré rána na denné výlety odchádzala okolo piatej , zas musím vyzdvihnúť úžasný personál. Hotel síce neponúka raňajkove balíčky, ale ochotne mi ponúkli možnosť dať si zdarma kávu, resp.iný nápoj + koláč pri bare, ktorý je otvorený nonstop. Túto možnosť som síce nevyužila, ale nadšene som brala skvelé ľadové Fredo, ktoré mi nachystali so sebou...bezplatne ako kompenzáciu raňajok.

 

Vybavenie hotela a ponúkané služby
Non-stop recepcia a bar, bezplatná WiFi, bazén, za príplatok trezor a chladnička na izbách, každý deň okrem nedele cleaning, každý druhý deň výmena uterákov, 4.deň pobytu výmena posteľnej bielizne. Možnosť budenia telefónom a maximálna ochota a snaha pomôcť s Vašimi ďalšími požiadavkami a želaniami.

 

Šport a zábava
Hersonissos žije vo dni i v noci. Všetky druhy vodných športov, plážových aktivít, rušný nočný život.

 

Pláž
Najbližšia pláž cca 10min chôdze od hotela. Ja som dávala prednosť o čosi vzdialenejšej pláži za prístavom.

Doplnkové informácie
Bola cena dovolenky primeraná? super kúpa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?: 1 x za rok

Pridané: 13.07.2022, 19:23:05

Diskusia k recenzii
K danej recenzii zatiaľ nebol pridaný žiaden komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k recenzii.

Meno:*
E-mail: *
Opíšte text z obrázku: *
Kontrolný reťazec


2022 © TOPAS cestovná kancelária - všetky práva vyhradené | aktualizované: 13.03.2024 o 16:25 | webdesign © bart.sk