TOPAS - cestovná kancelária

Vyžiadajte si konkrétnu ponuku zájazdu.

055/62 589 69
0915 956 774

Recenzie Hotelov

Najnovšie recenzie (hviezdičky vyjadrujú spokojnosť s pobytom)

 
Playa Linda 4*, Roquetas / Andalúzia / Španielsko / 7/2018

Andalúzia
Pekná dovolenka,aj deťom sa páčilo. »

pridané: 18.07.2018, 16:44:15, Soňa
 
Htl Belitsa 3* / Primorsko / Bulharsko / 7.-14.7.2018

Hotel Belitsa Primorsko
Pobyt sme kupovali v last minute ponuke, realita predčila očakávania. Pobyt v Primorsku i v samotnom Hoteli Belista by sme si neváhali zopakovať. Lokalita ponúka priestor na romantické večerné prechádzky, kultúrne a spoločenské vyžitie (amfiteáter), bohaté nákupné možnosti a možnosti stravovania, všetko za relatívne lacný peniaz. Pre deti kolotoče, hracie automaty, rôzne iné zábavné možnosti. »

pridané: 18.07.2018, 13:16:41, Lucia
 
htl. Karlovo 3* / Slnečné Pobrežie / Bulharsko / júl 2018

Bulharsko
Pekné prostredie, priateľský personál, čisté a primerane vybavené izby. »

pridané: 17.07.2018, 12:37:49, Maja
 
Illusion Marcus Park 3* / Malorka / Španielsko / 6,2018

mária
Hotel sa nachádza v malom mestečku Can Picafort je skvelou voľbou pre tých ktorý majú radi prechádzky. Krásna piesočnatá pláž vzdialená asi 5 min. chôdze po rovnej ulici plnej obchodíkov. V hotely prevážna klientela nemecká a poľská. Slováci sme tam boli štyria čo delegátka skomentovala, že nevie prečo si tak málo ľudí vyberá tie úžasné hotely. To bola predzvesť super dovolenky a vyplnilo sa to všetkým vrelo odporúčam. »

pridané: 05.07.2018, 17:58:23, Mária
 
Sural Resort 5*, Side - Colakli / Side a okolie / Turecko / 05/2018

Sural Resort
Dovolenka super, zodpovedala popisu, jedlo výborné, hotel bol úplne fajn, izby čisté, personál milý. Jediné mínus celej dovolenky boli nenažraní Rusi, ktorí Vás pre jedlo išli zvalcovať, ale za toto už cestovka nemôže. »

pridané: 08.06.2018, 13:57:58, Veronika
 
Kaya Artemis 5* - Bafra, SEVER / všetky destinácie / Cyprus / 082017

Kaya Artemis
Jedna z našich najlepších dovoleniek. Vôbec sme o Cypre nerozmýšľali, ale nechali sme sa ukecať v Topase a veru sme dobre urobili. »

pridané: 31.05.2018, 14:29:07, Evita S.
 
Mahdia Palace 5* / Mahdia / Tunisko / 08/2017

Mahdia Palace
V Tunisku sme neboli prvy krat a mozeme povedat, ze sa tu vela zmenilo. Turistov v hoteli bolo pomenej, za to pribulo mnoho domacich cez vikend. Treba ale podotknut, ze okrem zien zahalenych v moslimskych "plavkach" sa v hojnom pocte vyskytovali mladi ludia na nerozoznanie od turistov. Partie mladych 20-30r baviacich sa ludi, dievcata ako vystrihnute z katalogu na plavky. Minusom bolo, ze kapacita lehatok na hotelovej plazi i pri bazene bola nedostatocna vzhladom na pocet hosti cez vikend. Pocas tyzdna nebol ziadny problem. Samozrejme mozno by situacii pomohlo ak by si turisti neobsadili osuskami lehatka rano o 5:45 a na plaz sa dosuchtali o 11, o dve, tri hodky odisli a osusky si vyzdvihli podvecer. Hotel ako taky, je v poriadku, cisty, my sme ziadnu plesen ani nic podobne nezazili. Ocenili sme i system v jedalni, kde pri vysokej obsadenosti v hoteli jedalen zatvorili o 19:20 a dalsich hosti pustili medzi 19:45-20:00. Za ten cas sa ludia najedli, casnici upratali stoly. Za baksis (5-10 dinarov) sa ako vzdy dalo kupit vsetko. Lepsie upratana izba, vzdy to iste lehatko na plazi, obsluha v restauracii. Je vyhodnejsie platit v dinaroch (za 20E sme dostali 56 dinarov). Obsadenie hotela je prevazne SR, CR a Rusi. Neboli vsak hlucni a opiti ako sme zvyknuti z Turecka ci Egypta. Naopak, boli to ludia normalni, kultivovani, rodiny s detmi. Teda az na zopar ludi zo Slovenska, ktori sa spravali tak, ze sme sa naozaj hanbili. S pobytom sme boli velmi spokojni, bali sme sa len crevnych problemov u nasej dcery. Napriek podavaniu probiotik pred i pocas pobytu, po 5 dnoch mala teplotu, hnacku a zvracala. Nastastie to zvladla vyborne. Na izbe si oddychla jeden den, potom sa pytala von. Osobne neodporucam pobyt v hotelovom bazene nakolko problemy zacali po tom ako sa tam okupala a trocha si chlipla. Okrem toho voda sa mi nezdala uplne cista, hlavne pokial islo o detsky bazen. K moru chodime hlavne koli vzduchu a vode, takze do bazena ju pustame len vynimocne. U zopar ludi, ktori s nami boli ubytovani sa vyskytli crevne problemy, ci nadcha u deti. Nic vazne to vsak nastastie nebolo. Pobyt hodnotime pozitivne, ludia, jedlo, hotel, plaz i more boli naozaj super. Na toto miesto i do tohto hotela by sme sa urcite radi vratili. Bolo tam mnoho rodin s detmi i mensimi ako nasa dcera (4.5r). Pokial ide o pocit bezpecnosti, ziadny incident ci nepohodu sme nezaznamenali. Celkovy dojem sa trocha pokazil cestou domov, kedy sa delegatka spravala absolutne neprofesionalne. Ludia sa natlacili do autobusu akoby tam davali nieco zo zlata. My sme nastupili medzi poslednymi a volne boli len dve sedadla: 1 vpredu a druhe v zadnej casti autobusu. Problem bol ze sme boli 3 osoby. Ja som bola s dcerou vzadu, ked sa prirutil vodic a kazal mi sadnut si. Vzala som dceru na kolena a zakricala na delegatku, ci to mysli vazne, ze mam cestovat 1.5 hodiny s dietatom na rukach. Jej odpoved bola, ze kazdy ma miesto a ideme. V tej chvili sa autobus pohol a ja som nechcela ist dopredu s dietatom ani nechat dceru samu. Bolo to absolutne neprijemne a neprofesionalne. Mozno ak by som robila vacsi krik delegatka by zdvihla zadok a situaciu vyriesila presadenim inych cestujucich tak aby sa uvolnili 2 miesta vedla seba. Po ceste boli velke zapchy, na letisko sme prisli a cakali v dlhociznej rade na kontrolu batoziny ked sme presli vsetkymi kontrolami rozno sme nastupili do lietadla, kde sme este hodinu cakali na dotankovanie, podpisanie papierov umoznujucich odlet a novy letovy plan. Bolo to neprijemne, nakolko ludia si nestihli kupit jedlo (bol cas obeda) ani zajst na toalety. »

pridané: 14.09.2017, 12:10:01, Natalia
 
Nour palace 5* / Mahdia / Tunisko / 7/2017

Pohodová dovolenka v Nour palace, Mahdia
Pekná dovolenka »

pridané: 01.08.2017, 08:42:18, Tokárová
 
penzon Tončo / Makarská riviéra / Chorvátsko / Júl, 2017

Baška voda- Tončo
super oblast, baška voda je najlepšia »

pridané: 13.07.2017, 17:28:11, beznyku
 
Ionian Princess 4* / Korfu / Grécko / 07/2017

Super dovolenka
Aj napriek prevažne negatívnym recenziám tohto hotela (ešte dobre že sme ich nebrali do úvahy) sme zažili úžasnú dovolenku, hotel má výbornú polohu veľmi blízko pláže, 2 hotelové bazény sú úžasné, more bolo čisté a teplé aj pláž bola čistá. personál hotela bol veľmi ochotný, ubytovanie ok, každý deň pani upratovačka veľmi starostlivo pratala izby, all inclusive sa nedá nič vytknúť, nemuseli sme sa o nič starať, nápoje nealko aj alko boli k dispozícii v podstate od 8:00 do 23:00 či už v bare na pláži alebo pri bazénoch, resp. v hotelovom bare, super je, že v all inclusive sú zahrnuté aj lehátka a slnečníky na pláží aj pri bazénoch:-) Jediný problém môžu mať dovolenkári, ktorým veľmi nechutí typická grécka strava bohatá na zeleninu a jedlá zo zeleniny. nám však chutili veľmi:-) Naše deti však na to majú iný názor, u nich často vyhrávali cestoviny, resp. americké zemiaky s tzatzikami:-). Bola to »

pridané: 12.07.2017, 00:14:25, Katarína


2006 © TOPAS cestovná kancelária - všetky práva vyhradené | aktualizované: 08.02.2021 o 22:48 | webdesign © bart.sk |