TOPAS - cestovná kancelária

Vyžiadajte si konkrétnu ponuku zájazdu.

055/62 589 69
0915 956 774

Recenzie Hotelov

Najnovšie recenzie (hviezdičky vyjadrujú spokojnosť s pobytom)

 
apt Sofi, Potos / Thassos / Grécko / august 2014

Hrozný apartmán
Okolie je naozaj pekné a množstvo využitia volného času,ale tento apartmánový dom sám o sebe je však hrozný. V okolí je ubytovania naozaj veľa, takže AK MOŽETE VYBERTE SI RADŠEJ INÉ!!! »

pridané: 15.08.2014, 13:50:07, Denisa
 
penzión NADIN / Pomorie / Bulharsko / 2014

penzión Nadin
Náš celkový dojem z dovolenky pokazil až posledný deň,keď sme sa museli vysťahovať o 09.hod ráno a cestovali sme domov až o 18 hod. večer.To by aj bolo v poriadku,keby sme mali k dispozícii toaletu a sprchu.Ale servis skončil,ako nám bolo povedané o 09 hod. ráno. Pritom v spodnej časti penziónu,boli volné apartmány,tak nám mohli poskytnúť aspoň tú toaletu.Ak ste dospelí ,tak to nejako zvládnete,ale čo s deti! »

pridané: 08.08.2014, 21:02:37, Jana
 
htl Mercury 4*+ / Slnečné Pobrežie / Bulharsko / 06-07/2014

hotel Mercury
Izba veľká, staré zariadenie izby, ktoré nikto NEUPRATUJE (nepostelie postele, nevysáva, neumyje vaňu..) len vysype smetie, doplní toal. papier a postupne sa obmieňajú staré uteráky. JEDLO ALL INCLUSIVE: VEĽMI, VEĽMI SLABÉ. »

pridané: 16.07.2014, 19:33:57, Mercury
 
Hilton Long Beach 4* / Hurghada / Egypt / 06, 2014

To je náš hotel :-)
Už 3. krát v tomto hoteli a stále rovnako spokojní. Je to veľmi rozsiahlý hotelový komplex a tak každý si tu môže nájsť niečo pre seba. Určite sa do tohto hotela znova vrátime. »

pridané: 12.07.2014, 16:56:45, Miluša
 
Sunrise Holidays 4* / Hurghada / Egypt /

Skvelá dovolenka
Boli sme v tomto hoteli už tretí krát a opäť nesklamal. Super poloha, výborný prístup do mora a úžasná lagúna.
Strava rozmanitá a vynikajúca, personál veľmi ochotný. Dovolenka absolútne bez výhrad. »

pridané: 02.07.2014, 19:42:47, Daniela
 
htl Regina 3* / Slnečné Pobrežie / Bulharsko / 06 2014

Recenzia Hotel Regina Slnečné pobrežie
Okolie a prostredie bolo veľmi pekné. Avšak izba, kde bola plesnivá chladnička a plesnivá kúpelňa samozrejme pokazila dojem. Absolútne sklamanie spôsobila cestovka Hechter, ktorá nám po dovolenke poslala primitívny list s tým, že na našich fotkách (ktoré sme im poslali ako dôkaz opodstatnenia reklamácie) nie je vidieť pleseň, a že nás neodškodnia. Dokonca klamali, že im delegátka vravela, že sme v izbe mali čisto, hoci nám na dovolenke dala zapravdu a sama nám podpísala reklamačný list. Jednoducho cestovka Hechter - na hlavu postavené. »

pridané: 11.03.2014, 21:24:29, gr
 
Vesta 3*, Kumkoy / Side a okolie / Turecko / 9.2013

hotel Vesta - super dovolenka
Veľmi útulný,rodinný hotel,slušný personál,výborná strava,zloženie ubytovaných nám veľmi vyhovovalo,väčšinou Češi a Slováci.Blízko pláže a centra mesta. »

pridané: 19.11.2013, 16:57:41, Viera Pirošková
 
Yalihan 4* / Alanya a okolie / Turecko / aeptember 2013

DOVOLENKA SNOV
Tak toto bolo naozaj dovolenka snov. Hotel neodporúčam pre tých, ktorí majú radi bazény. Tento hotel má len jeden taký prťatý, ale zato more .... ach ach ach ... tak tu si ho užijete tak naozaj »

pridané: 04.11.2013, 17:46:47, Mušinská
 
Vera club Mare 5* / Belek / Turecko / 09, 2013

dobrá kúpa, dík za radu Topas
Boli sme veľmi spokojní. Žiadne výhrady. »

pridané: 04.11.2013, 17:37:03, Luciana
 
htl Orel 2* / Slnečné Pobrežie / Bulharsko / 07/2013

kľudne si to zopakujeme
super cena a 2* hotel, no nečakali sme nič moc a o to viac sme boli milo prekvapení skutočnosťou. Prišlo mi to ako nejaký depandance hotela Astoria 4* (recepcia v tom hoteli). »

pridané: 04.11.2013, 12:22:45, TURAK
späť 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 28 ďalej


2006 © TOPAS cestovná kancelária - všetky práva vyhradené | aktualizované: 08.02.2021 o 22:48 | webdesign © bart.sk |