TOPAS - cestovná kancelária

Vyžiadajte si konkrétnu ponuku zájazdu.

055/62 589 69
0915 956 774

Recenzie Hotelov

Najnovšie recenzie (hviezdičky vyjadrujú spokojnosť s pobytom)

 
htl Duni 3* / Primorsko / Bulharsko / 082013

Primorsko
poznám destináciu, nakoľko už pár rokov chodíme do Prímorka, celkový dojem v pohode. »

pridané: 02.10.2013, 20:30:39, FA
 
Vera club Mare 5* / Belek / Turecko / 08/2013

Vera club Mare
Výborná dovolenka, boli sme veľmi spokojní. Hotel zodpovedá úrovni 5 hviezdičiek. Luxus za dostupnú cenu. Úroveň kvality ubytovania, služieb a stravovania je na jedničku s hviezdičkou. »

pridané: 26.09.2013, 21:32:17, MY
 
Melissa Kleopatra Beach 3* - Alanya - Kleopatra Beach / Alanya a okolie / Turecko / september 2013

Alanya 2013
Bola to skvelá dovolenka v útulnom, čistom hoteli s milým a ochotným personálom. Veľmi sme ocenili trezor, zabudovaný na izbe. Výborný prístup na povestnú Kleopatrinu pláž. Večer nuda nehrozí, v blízkosti hotela množstvo reštaurácii, kaviarní, obchodov. V neposlednom rade 5x za pobyt nás bavili hotelové "večierky". Klientela v zastúpení Slováci, Češi, Poliaci v prevahe, pomenej Rusov, Nemcov Maďarov, výborná atmosféra. Strava bola chutná, pestrá s veľkým výberom ovocia a zeleniny...
Jedno čo by som vytkla na margo 12 dňového pobytu, aj keď sa hovorí, že prvý a posledný deň je na cestu - do hotela sme docestovali 23.30, posledný deň sme odchádzali 3.15 ráno - Bratislavčania nemali také "kruté" príchody a odchody a stihli vyťažiť z prvého aj posledného dňa.
Turecko nás opäť nesklamalo, dobre sme si oddýchli, "nabili baterky" a o rok dovidenia! »

pridané: 25.09.2013, 03:20:43, Viera Genčúrová
 
Vera club Mare 5* / Belek / Turecko / 09/2013

VERA MARE Turecko - Belek
Boli sme veľmi spokojní s pobytom, stravou, službami.Krasne prostredie, veľa zelene kvetov, bazen udržiavany v čistote.Uzkostliva starostlivosť o čistou v jedalni na chodníkoch a čo je dôležite hotel je priamo na pláži. Jedine čo máme vyhradu k pláži, ktorá nie je jemne piesočnata, ale štrkovita, čo nám osobne prekažalo. »

pridané: 23.09.2013, 09:51:00, Jozef Amrich
 
Vesta 3*, Kumkoy / Side a okolie / Turecko / 09/2013

TURECKO - SIDE hotel VESTA
Ubytovanie zodpovedá hotelu s 3***. Hotel VESTA je menší útulný hotel.l Hotel má 4 poschodia a na každom poschodí je 6 izieb pri plnom obsadení cca 60-70 dovolenkárov. Izby sú zariadené klasicky, čisté. Každá izba má WC + sprchovací kút, chladničku, sušič na vlasy a balkón. Hotel neposkytuje animačné programy. Na pláž sa dostanete cca za 2-3 minúty. Krásna piesočnatá pláž, lehátka a slnečníky zdarma.
Strava raňajky a večere možnosť kúpiť aj obedy. Raňajky klasika večere pestré, chutné K večeri vždy zákusok, ovocie 2-4 druhy.
Hotel je veľmi dobre situovaný po promenáde sa prechádzkou cca za 15-20 minút dostanete do historického SIDE. V okolí je veľa barov, obchodov v sobotu sa konajú miestne trhy s oblečením, ovocím ap. Možnosť fakultatívnych výletov odporúčam si vybrať niektorý s ponúkaných výletov napr. Kappadokia skutočný 8 div sveta., Pamukkale ap.
Celkový dojem veľmi dobrý »

pridané: 22.09.2013, 19:46:06, DAGMAR
 
htl Grand Sunny Beach 4* / Slnečné Pobrežie / Bulharsko / august 2013

dovolenka 2013
celkový dojem z tohtoročnej dovolenky mame velmi dobrý, znovu nam vysla ponuka od p. Janky Schvarzovej, ktorej velmi pekne dakujeme a prajeme vela uspechov a spokojných klientov »

pridané: 14.09.2013, 09:54:12, vierka
 
Thapsus 3* / Mahdia / Tunisko / september

Celkom vyhovujúce až na niekoľko nedostatkov
Primeraný hotel pre nenáročných klientov. »

pridané: 09.09.2013, 19:22:16, Jana
 
Apt. Holiday Village Yassen / Slnečné Pobrežie / Bulharsko / 08/2013

Apt. Holiday Village Yassen
S dovolenkou som bol spokojný, zodpovedala svojej cenovej kategórii. (Geissenovcov by ste tam ale nedostali). Vhodné pre páry, partie mladých ľudí a rodiny s väčšími deťmi.
Jednu vec by som ešte chcel okomentovať, ale kedže to nepatrí do žiadnej z nižšie uvedených tém, tak to dám sem.
Veľmi nemilo ma prekvapila letecká spoločnosť. Pri lete tam aj späť sa ako občerstvenie podávala napodobenina horalky a niečo v krabičke s vyobrazením papagája, čo sa tvárilo ako džús. Pri neustále sa zvyšujúcich cenách leteniek a poplatkov by som očakával aspoň bagetu a možnosť vybrať si medzi kávou alebo čajom, poprípade vodu alebo iné nealko. Aj keď let trvá len 1 h a 20min, celkový čas strávený cestovaním z domu až do hotela je cca 4 h, takéto občerstvenie hlavne ak cestujete s deťmi určite nestačí. Ale kto ho vie, možno už budúcu sezónu si budeme musieť doniesť aj kanister s palivom. »

pridané: 09.09.2013, 14:21:56, Milan
 
Phaedra Beach 3*, Malia / Kréta / Grécko / august 2013

Nikdy viac!!!
Nikdy viac s CK Kartago tours, ubytovali nas v tmavom krtinci s mravcami a inymi chrobakmi v bungalove.. Izba sa nedala uzamknut na balkonovych dverach takze sme museli 3 dniu chodit na plaz s dokladmi aj vsetkymi peniazmi. a zaplatenu sme mali hotelovu izbu- vraj maju plne, po spisani reklamacii nas po 3 dnoch ubytovali do o" nieco lepsej izby" nieco ako depandance hotela,takze opat nie hotelova izba!. greci si sami rozmiestnuju klientov ako chcu a odpoved na vymenu izby je ze maju full hotel. Je tam neskutocne vela rusov. V restauracii sa citite ako v ruskej zavodnej jedalni kde cakate v nezmyselnej rade!!! Ruski lkienti vam pojdu na nervy je to taka stredna trieda rusov ktori nemaju kulturu dovolenkovania oni sa to len ucia! ale personal hotela sa im neskutocne prisposobuje az tak "vtieravo". Delegata dostanete cesku ktora sa vam bude snazit vysvetlit ako sa vsetko neda!!! a uvidite ju ked pridete a potom uz nie ak nebudete mat problem s izbou tak ako sme mali my!!!!!Cakali sme na nu aby riesila nasu situaciu az do druheho dna a riesila ju 3 dni!!!Klient je vysadeny 1500 km a neostava mu nic ine len aby tu dovolenku doslova pretrpel!!!!! kartago tours ani spostredkovatel topas ako predajca zajazdu nemaju potuchy ked platite zajazd kam vas "mili greci" a hlavne ten ulisny a ulisna arogantna recepcna umiestnia a potom na vas vychrlia ak chcete inu izbu 15 anglickych viet z ktorych ak nie ste dobri v anglictine tak rozumiete len Full hotel a potom si vas prestanu vsimat ako keby ste boli vzduch a vy tam stojite a citite sa trapbe za vlastne peniaze!!!! este raz!!!! cestujte len s renomovanymi CK ako hydrotour aj ked je to trochu drahsie ale toto sa vam nestane a hlavne si zistite ci tam prislusna CK ma svojho staleho delegata lebo tie cesky na vas "kaslu" a to som slusna!!!!!Na Krete sme uz boli a bolo tam krasne oblast Agia marina pri Chaniii ale tato dovolenka mi pokazila cely obraz krety. Z hotela mate vparvo jdny potraviny a vlavo druhe potraviny a ptom nic. Len tma a po komunikacii na ktorej vas mozu zrazit alebo prepadnut sa prejst asi 2km do mestecka Malia kde nie je nic len suvenirove a fejkove obchodiky a plno podgurazenych mladych ludi a cesta naspat nie je prechadzka ale nuestale sa obzeranie ci vas neprejde motorka alebo ci sa na vas nevyruti nejaky gang pociernych mistnych vyrastkov!!!Ani keby mi povedali ze tam mozem ist zadarmo!!!!Pre man to bolo utrpenie a nuda!! Hotel usporiadava varietne vecery a kretsky folklor ale vsetko sa skonci kalinkou a katusou!!!A este aby som nezabudla ten all inclusive je ako charita pre bezdomovcov ak ste kavickar tak tu filtrovanu kavui ani nepite lebo sa pozvraciate a tie fareben vody sama chemia radsej si kupte vodu z obchodu a alkohol nepite videla som co to robi s rusmi.....take nieco som este nevidela a uz mam dost rokov!!!!Takze ziaden predajca!!!! neverte ani CK verte znamym ktori tam boli tak si ziskavajte info o tom kam idete a poriadne si vsetko zistite lebo ked tam pridete uz je neskoro a pokazite si dovolenku ako my 3 dni boli hrozne,hrozne....ale ani potom to nebolo nic moc! Sprchovaci kut bol ako pre dieta v telke mate dojem ze vam pustaju kazdy den tu istu video pasku ako v severnej korei.....a mohla by som pokracovat dalej ....ale myslim ze to staci verte ak tuto recenziu stiahnu je to pravda kto si ju stihne precitat je to pravda!!!!!! »

pridané: 03.09.2013, 09:23:36, Kika
 
Tichy kut II / Sozopol / Bulharsko / 08.2013

Sozopol 2013
Krasne mestecko krasne ubytovanie krasna dovolenka az na to more ktore bolo v case dovolenky nie idealne »

pridané: 02.09.2013, 12:50:56, Maroš
späť 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 28 ďalej


2006 © TOPAS cestovná kancelária - všetky práva vyhradené | aktualizované: 08.02.2021 o 22:48 | webdesign © bart.sk |